marți, 9 februarie 2010

Eseu depre o rasă degeaba

După cum se ştie, unele dintre cele mai de căcat creaturi din Galaxie sunt romulanii, care reuşesc de cele mai multe ori să enerveze restul populaţiei. În cele ce urmează, voi descrie un pic această rasă care, de-a lungul secolelor, s-a făcut cunoscută într-un mod cât se poate de negativ.
Istoria lor îndepărtată e destul de ambiguă, existând mai multe teorii care au, totuşi, ceva în comun. Astfel, e clar că ei au plecat în pribegie din locul lor natal, mergând pe alte meleaguri ca să le fută nervii şi altora. Peste tot pe unde au trecut, romulanii au făcut doar măgării, stabilindu-se în final într-un loc şi luându-şi, totodată, acest nume, inspiraţi din legenda celor doi puradei care au supt ţâţă de la o lupoaică. Acest nume creează de obicei confuzie, un nume apropiat purtând şi o altă populaţie de doi lei. Din acest moment, romulanii au început gesturile reprobabile care i-au făcut celebri. Astfel, ei au început să se înmulţească în draci, să fure, să fie violenţi, să înşele lumea şi să încerce să pună mâna ilegal pe proprietăţi imobiliare şi să ignore legile care se aplicau celorlalţi cetăţeni.
Din punct de vedere fizic, romulanii pot fi descrişi ca nişte fiinţe bipede, brunete (deşi s-au întâlnit şi romulani blonzi) şi cu freze de tot căcatul, în general bretoane de prost gust. Din punct de vedere intelectual, e demonstrat ştiinţific că romulanii sunt ceva mai cretini ca fraţii lor rămaşi pe meleagurile natale, care s-au făcut remarcaţi în multe companii multinaţionale. Moda este un alt domeniu unde ei s-au făcut remarcaţi, un romulan fiind foarte uşor de identificat într-o mulţime datorită culorilor greţoase ale hainelor şi a podoabelor purtate. Din punct de vedere al organizării societăţii, romulanii folosesc un sistem de caste, ei fiind şi foarte rasişti, motiv pentru care sunt foarte rare situaţiile în care cineva de altă rasă e acceptat între ei.
În concluzie, romulanii sunt o rasă care face mai mult rău decât bine Galaxiei şi ar trebui luate urgent nişte măsuri pentru punerea lor cu botul pe labe, ideală fiind expulzarea din Galaxie. Space is the final frontier...Engage

6 comentarii:

  1. porcul_aviar_19839 februarie 2010 la 13:19

    spre galaxiile de concentrare cu ei:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa dau in judecata GLOBE HOSTING / E-DOMENII.RO daca se alatura cineva va rog dati un mail : tasta_ok@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. ai scris gresit titlul...
    aaa, m%$# timisoara !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da! Dar ai uitat sa semnalezi un lucru foarte important: poporul ala de doi lei peste care au navalit romulanii incearca sa-i copieze pe acestia in cel mai pur mod. Altfel, cu mandrie, ne-am facut un brand de tara, specificand ca numele acesteia este ROMania. Adica, sa stie lumea intreaga ca aici sunt romulanii, peste poporul nostru de 2 lei, peste frunza noastra, intr-o gradina carpatica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma doare sufletul cand vad ca din ce in ce mai mult aceasta tara se degradeaza .

    RăspundețiȘtergere