miercuri, 2 decembrie 2009

Ghidul alegătorului inteligent


Având în vedere că se apropie turul doi al alegerilor şi, insiprat de altcineva, m-am gândit şi eu să ofer tuturor celor indecişi şi interesaţi un mic ghid al alegătorului. Puşi în situaţia de alege între un clovn prostănac şi rârâit, cu faţă de tocilar nefutut şi un marinar chior cu maniere de ţigan care bate găozari de 10 ani în campanie, avem de ales între următoarele variante:
1. Se cumpără o cutie de chibrituri, se intră în cabina de vot, se aprinde un chibrit, se dă foc la buletin şi se introduce în urnă. Preţ: 10 bani.
2. Se cumpără o cutie de creioane colorate, se aruncă toate culorile în afară de portocaliu şi roşu, se intră în cabina de vot, se scot creioanele şi se scrie MU cu roşu şi IE cu portocaliu, cu fonturi cât mai mari (se pot intercala literele portocalii cu cele roşii) şi se introduce în urnă. Preţ: 3-4 lei
3. Se cumpără o cutie de laxative, se înghit toate pastilele, se aşteaptă până simţi că te poţi căca 10 kile, se intră în cabina de vot, se umple cabina cu alea 10 kile de căcat şi se foloseşte buletinul de vot pentru a te şterge la cur, după care se introduce în urnă. Preţ: 7 lei cutia de Stadalax
4. Se ia un pix, se intră in cabina de vot şi se desenează câte o pulă in fiecare din cele două căsuţe, se scrie “Luaţi pula” şi se introduce in urnă. Preţ: 1 leu

Aştept şi alte sugestii

Un comentariu:

  1. porcul_aviar_19832 decembrie 2009 la 02:38

    se ia sloboz cu floci si se lipeste pe buletinul de vot, si putin sloboz si 1 floc se lasa pe stampila, ca sa le dau muie si la curvele alea de la sectia de votare ce se simt ele cu pizda stramta si zemoasa de importnate ce se cred ele ca dau buletine de vot si stampile la votanti!
    se mai poate desena un cap de pula, reprezentand chelia marinarului, precum si un creier de gaina, reprezentand gandirea prostanacului! asta inainte sa aplicam flocii amestecati cu sloboz ca mai sus!
    si inainte de toate, as lua un marker si as scrie cu mana stanga, urat, ca ultimul tractorist post C.A.P. "va fut in gura simbolic, mai putin pe elena udrea la care i-o dau caineste! sa mori de ciuda marinare! geoana, ma cac pe tine in timp ce ti-o suge iliescu!"
    Asta as face la vot!

    RăspundețiȘtergere